Vídeo de l’Agenda dels Infants (2a edició)

2023 Vídeo

Vídeo animat en què s’expliquen molt breument les 11 demandes de l’Agenda dels Infants (2a edició) i el procés de recerca que hi ha al darrere. El vídeo ha comptat amb la participació inestimable de sis infants de l’Escola Cervantes de Barcelona, que han posat la seva veu en aquest vídeo, en el marc del projecte de ràdio escolar que té l’escola. Vídeo amb subtítols disponibles en català, castellà i anglès.

Els nens i nenes de l’Escola Cervantes de Barcelona que han posat les seves veus al vídeo

Arxius vinculats

2023 Informe

Agenda dels infants (2a edició)

L’Agenda dels infants (2a edició) és el document que recull les demandes, propostes i idees dels nens i nenes de la ciutat de Barcelona per millorar el benestar de la infància.

2023 Informe EN

Children’s Agenda

Complete version in Spanish of the Children’s Agenda (2nd edition). It is the document that collects the demands, proposals and ideas of the boys and girls of the city of Barcelona to improve the childhood well-being.

2023 Nota de premsa

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Projecte relacionats

Programa relacionat