Barcelona constitueix l’Altaveu d’Infants de la Ciutat

06/06/2024

Una terntena de nens i nenes reben l’encàrrec per part de l’alcalde Jaume Collboni de difondre l’Agenda dels Infants i dialogar amb diferents representats polítics i socials de Barcelona per tal de millorar el benestar de la infància en l’acte de constitució solemne de l’Altaveu d’Infants de la Ciutat, emmarcat dins dels actes de Barcelona, Capitalitat Europea de la Democràcia.

Compartim coneixement a les sessions científiques de l’Agència de Salut Pública

26/04/2024

Els contextos físics, emocionals i socials dels infants i adolescents, així com les seves condicions de creixement impacten de manera molt important en la seva salut. Ho hem explicat a les sessions científiques de l’Agència de Salut Pública de Barcelona a les quals hem estat convidades per compartir coneixement que hem generat des de l’Institut.

Jornada Deliberativa sobre el Pla d’Infància de Barcelona

18/04/2024

Prop d’un centenar de persones ens hem reunit a l’Espai Jove La Fontana per debatre l’actualització del Pla d’Infància de Barcelona, en una jornada en què s’ha destacat la importància de les veus dels infants i també les aportacions de diferents professionals dedicats a la infància i l’adolescència.

Aportem a l’elaboració de la mesura de govern pel benestar digital

02/04/2024

L’Institut Infància i Adolescència hem contribuït a l’elaboració de la mesura de govern de Benestar digital de la infància i l’adolescència a Barcelona, recentment aprovada per l’Ajuntament de Barcelona. Hem aportat visió i evidència, destacant la necessitat d’escoltar les veus dels nens, nenes i adolescents sobre aquesta qüestió.

L’ Agenda dels Infants en 8 idiomes!

22/02/2024

L’Ajuntament de Barcelona ha traduït l’Agenda dels Infants a 8 idiomes per arribar a totes les famílies de la ciutat, sigui quina sigui la seva llengua d’origen: català, castellà, anglès, àrab, xinès, francès, portuguès i urdú.