La crisi del Covid-19 amb perspectiva d’infància

27/03/2020

Obrim aquesta notícia al nostre web, que anirem actualitzant periòdicament, amb articles, reportatges i informacions que pensem que ajuden a entendre els impactes específics que té aquesta crisi sobre la infància i l’adolescència.

El Grup Altaveu presenta l’Agenda dels infants als grups municipals del nou mandat

21/01/2020

Els nois i noies del Grup Altaveu es reuneixen amb representants de tots els grups municipals que hi ha a l’Ajuntament de Barcelona per traslladar-los les demandes i propostes recollides a l’Agenda dels infants. Es reactiva el grup coincidint amb el nou mandat municipal, amb l’objectiu que els nous representants coneguin amb la veu i el protagonisme dels infants les seves propostes per millorar el seu benestar i les tinguin en compte durant els propers 4 anys.

Tornen els diàlegs amb el protagonisme del infants del Grup Altaveu

18/12/2019

L’Institut Infància reactiva el Grup Altaveu, el grup de nois i noies que ja fa més d’un any van rebre l’encàrrec de l’Ajuntament de presentar l’Agenda dels Infants i obrir diàlegs al voltant de les 11 demandes i 115 propostes que s’hi recullen. Aprofitant la renovació de grups polítics municipals i de càrrecs al Consistori, el Grup Altaveu es prepara per obrir un diàleg amb els nous representants el proper 17 de gener. A la trobada els explicaran quines són les seves prioritats d’acció i intentaran generar un compromís a l’entorn del benestar de la infància a Barcelona.

Participem en un workshop sobre maltractament i benestar infantil a Jerusalem

18/12/2019

La investigadora predoctoral de l’Institut Infància i la Universitat de Girona, Mari Corominas, presenta les conclusions que es poden extreure sobre la relació entre la violència i el malestar dels infants a partir de l’anàlisi de l’Enquesta de Benestar Subjectiu de la Infància a Barcelona en un workshop internacional a Jerusalem, en què hi participen altres investigadors d’arreu del món.

Els reptes educatius de Barcelona en 4 infografies

10/10/2019

Des de l’Institut Infància i Adolescència hem preparat 4 infografies que resumeixen quins són els reptes educatius de Barcelona pel que fa a les oportunitats educatives per als infants i adolescents de la ciutat.

Nova direcció a l’IIAB

26/07/2019

La directora, Maria Truñó, ha estat nomenada Comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, dins la Tinència de Cultura, Educació i Ciència. La Laia Pineda, actual cap de projectes, assumirà la direcció de l’IIAB (mentre duri…