Jornada La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur

23/10/2018

Apunta’t a la jornada La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur que tindrà lloc el 19 de novembre a l’Espai Jove La Fontana, una jornada amb un programa molt complert que servirà per presentar l’Observatori 0-17 BCN i les noves anàlisis i coneixement generat sobre diferents àmbits de la vida dels nens i nenes.

El Grup Altaveu presenta i treballa l’Agenda dels infants amb el Consell Municipal de Benestar Social i l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

19/10/2018

Una trentena de persones membres de diversos grups de treball del Consell Municipal de Benestar Social i de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva es reuneixen amb els nois i noies del Grup Altaveu per conèixer i treballar sobre les demandes i les propostes per la millora del benestar dels nens i nenes de la ciutat, recollides a l’Agenda dels Infants.

Arrenca el procés per elaborar el Pla del joc a l’espai públic

14/05/2018

Barcelona tindrà el seu primer un Pla del joc a l’espai públic amb hortizó 2030 i aquest pla de joc s’elaborarà de forma participada entre diferents persones expertes, entitats socials i referents municipals. El procés per a dur-lo a elaborar-lo ja ha començat i s’allargarà fins a finals d’any.