Barcelona presenta el primer Pla del Joc a l’espai públic

07/02/2019

El pla suposa un canvi de paradigma en la visió del joc. Barcelona aspira a passar de ser una ciutat amb àrees de jocs infantils a ser “una ciutat jugable”. En aquest sentit, és un pla pioner i ambiciós que situa el joc i l’activitat física a l’aire lliure entre les polítiques claus per fer una ciutat més habitable i millorar la vida dels veïns i veïnes

Ens integrem a l’IERMB per enfortir la recerca orientada a millorar les polítiques locals i metropolitanes

15/01/2019

L’Institut Infància i Adolescència segueix amb les mateixes funcions però ja no com a consorci sinó com una unitat pròpia amb autonomia de gestió i especialitzada dins d’un consorci més gran: l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB). D’aquesta manera s’optimitzen recursos públics i s’enforteix la recerca social que afecta la infància i l’adolescència, des d’una perspectiva de cohesió social i cicles de vida.

Ja està en marxa la web de l’Observatori 0-17 BCN

20/11/2018

La web de l’Observatori 0-17 BCN recull tant indicadors com estudis i informes sobre infància i adolescència a la ciutat i s’anirà ampliant i nodrint de nova informació progressivament, amb l’objectiu de contribuir a la millora del coneixement sobre les vides i els drets dels infants i adolescents de Barcelona.

Jornada La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur

23/10/2018

Apunta’t a la jornada La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur que tindrà lloc el 19 de novembre a l’Espai Jove La Fontana, una jornada amb un programa molt complert que servirà per presentar l’Observatori 0-17 BCN i les noves anàlisis i coneixement generat sobre diferents àmbits de la vida dels nens i nenes.

El Grup Altaveu presenta i treballa l’Agenda dels infants amb el Consell Municipal de Benestar Social i l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

19/10/2018

Una trentena de persones membres de diversos grups de treball del Consell Municipal de Benestar Social i de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva es reuneixen amb els nois i noies del Grup Altaveu per conèixer i treballar sobre les demandes i les propostes per la millora del benestar dels nens i nenes de la ciutat, recollides a l’Agenda dels Infants.