Arrenca el procés per elaborar el Pla del joc a l’espai públic

14/05/2018

Barcelona tindrà el seu primer un Pla del joc a l’espai públic amb hortizó 2030 i aquest pla de joc s’elaborarà de forma participada entre diferents persones expertes, entitats socials i referents municipals. El procés per a dur-lo a elaborar-lo ja ha començat i s’allargarà fins a finals d’any.

Convocatòria especialista en joc

07/05/2018

L’Institut Infància i Adolescència cerca tècnic/a superior en educació, altament especialitzat en matèria de joc en la infància. Termini per presentar candidatures: 14 de maig.

Fem avançar els drets d’infants i adolescents, i seguim!

18/04/2018

Fem balanç del 2017 i arrenquem amb força el 2018 per seguir fent avançar els drets dels infants i adolescents a la ciutat, a través de generar i compartir coneixement que ajudi a millorar de les polítiques públiques que afecten els ciutadans de 0 a 17 anys.

Procés participatiu amb infants per co-crear espais lúdics

28/02/2018

Com fer que Barcelona esdevingui una ciutat jugable més enllà de les àrees de joc infantil? Aquest és el repte que exemplificarem a través de la transformació de dues àrees de joc en dos espais lúdics, co-creat pels propis infants que en faran ús a través d’un procés participatiu.