Com han viscut els nois i noies el confinament i la crisi per la Covid-19

27/05/2020

Duem a terme una sessió especial amb els adolescents membres del Grup Altaveu per tal de recollir la mirada i les propostes dels nois i noies al voltant de la crisi de la Covid-19 i de com s’ha gestionat i s’hauria de gestionar a partir d’ara. La sessió d’ha fet en el marc del Grup d’Igualtat d’Oportunitats en la Infància del CMBS.

La crisi del Covid-19 amb perspectiva d’infància

27/03/2020

Obrim aquesta notícia al nostre web, que anirem actualitzant periòdicament, amb articles, reportatges i informacions que pensem que ajuden a entendre els impactes específics que té aquesta crisi sobre la infància i l’adolescència.

El Grup Altaveu presenta l’Agenda dels infants als grups municipals del nou mandat

21/01/2020

Els nois i noies del Grup Altaveu es reuneixen amb representants de tots els grups municipals que hi ha a l’Ajuntament de Barcelona per traslladar-los les demandes i propostes recollides a l’Agenda dels infants. Es reactiva el grup coincidint amb el nou mandat municipal, amb l’objectiu que els nous representants coneguin amb la veu i el protagonisme dels infants les seves propostes per millorar el seu benestar i les tinguin en compte durant els propers 4 anys.

Tornen els diàlegs amb el protagonisme del infants del Grup Altaveu

18/12/2019

L’Institut Infància reactiva el Grup Altaveu, el grup de nois i noies que ja fa més d’un any van rebre l’encàrrec de l’Ajuntament de presentar l’Agenda dels Infants i obrir diàlegs al voltant de les 11 demandes i 115 propostes que s’hi recullen. Aprofitant la renovació de grups polítics municipals i de càrrecs al Consistori, el Grup Altaveu es prepara per obrir un diàleg amb els nous representants el proper 17 de gener. A la trobada els explicaran quines són les seves prioritats d’acció i intentaran generar un compromís a l’entorn del benestar de la infància a Barcelona.