Infografia mòbils i infància (dades i veu dels infants)

2023 Infografia

Des de l’Institut Infància i Adolescència celebrem la iniciativa de milers de famílies d’obrir debat al voltant de l’ús dels mòbils a l’adolescència, però pensem que han de ser debats informats a partir de dades i evidència i, també, que han de ser debats en què s’escolti i es tingui en compte la veu d’infants i adolescents. Per això, hem preparat aquesta infografia sobre mòbils i infància, que recull tant el coneixement disponible com les demandes i propostes dels nens i nenes en relació a aquesta qüestió, sorgides del programa de recerca social i participació infantil “Parlen els nens i nenes”, que es presentarà a la sessió extraordinària del Consell Escolar Municipal de Barcelona per abordar aquest debat.

Arxius vinculats

2023 Informe

Agenda dels infants (2a edició)

L’Agenda dels infants (2a edició) és el document que recull les demandes, propostes i idees dels nens i nenes de la ciutat de Barcelona per millorar el benestar de la infància.

2023 Informe EN

Children’s Agenda

Complete version in Spanish of the Children’s Agenda (2nd edition). It is the document that collects the demands, proposals and ideas of the boys and girls of the city of Barcelona to improve the childhood well-being.

2023 Nota de premsa

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Projecte relacionats

Programa relacionat