Agenda dels Infants (2a edició) versió lectura fàcil

2023 Informe

Versió en lectura fàcil de l’Agenda dels Infants (2a edició) elaborada per facilitar la difusió de l’Agenda a les persones amb dificultats lectores. L’Apòstrof ha fet aquesta adaptació de l’Agenda dels Infants a lectura fàcil, que ha estat validada per un equip de persones del Grup TEB, dedicat a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual.

Arxius vinculats

2023 Informe

Agenda dels infants (2a edició)

L’Agenda dels infants (2a edició) és el document que recull les demandes, propostes i idees dels nens i nenes de la ciutat de Barcelona per millorar el benestar de la infància.

2023 Nota de premsa

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Projecte relacionats

Programa relacionat