Agenda dels Infants (2a edició) versió lectura fàcil

2023 Informe CAT

Versió en lectura fàcil de l’Agenda dels Infants (2a edició) elaborada per facilitar la difusió de l’Agenda a les persones amb dificultats lectores. L’Apòstrof ha fet aquesta adaptació de l’Agenda dels Infants a lectura fàcil, que ha estat validada per un equip de persones del Grup TEB, dedicat a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual.

Archivos vinculados

2023 Informe EN

Children’s Agenda

Complete version in Spanish of the Children’s Agenda (2nd edition). It is the document that collects the demands, proposals and ideas of the boys and girls of the city of Barcelona to improve the childhood well-being.

2023 Nota de prensa CAT

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Proyectos relacionados

Programa relacionado