Expo: “Les 11 demandes dels nens i nenes de Barcelona per millorar el seu benestar”

2023 Infografía CAT

Aquesta exposició és el resum de l’Agenda dels Infants (2a edició) que recull:

– les principals dades sobre la satisfacció dels infants de Barcelona amb la seva pròpia vida (en general i amb aspectes concrets)
– les 11 demandes dels nens i nenes per millorar el benestar de la infància
– les 30 propostes dels nens i nenes per a fer realitat aquestes demandes (adreçades a l’Ajuntament, les escoles, les famílies, els mateixos infants, i altres agents socials)
– algunes frases literals amb valoracions del que opinen els nens i nenes de la ciutat

Aquest document és el contingut íntegre de l’exposició sobre l’Agenda dels Infants (2a edició), amb tots els plafons complets.

 

Archivos vinculados

2023 Informe EN

Children’s Agenda

Complete version in Spanish of the Children’s Agenda (2nd edition). It is the document that collects the demands, proposals and ideas of the boys and girls of the city of Barcelona to improve the childhood well-being.

2023 Nota de prensa CAT

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Proyectos relacionados

Programa relacionado