Arrenca el Grup Altaveu de nens i nenes per obrir diàlegs al voltant de l’Agenda dels infants

21/06/2018

El Grup Altaveu és un grup d’uns trenta nois i noies d’entre 11 i 13 anys de tots els districtes de Barcelona que s’acaba de constituir dins de la tercera fase del programa municipal Parlen els nens i nenes.  L’encàrrec que té el grup per part de l’Ajuntament de Barcelona és el de donar a conèixer i  fer campanya amb l’Agenda dels infants, que s’ha presentat aquest mes de juny i que recull les 11 principals demandes i 115 propostes d’acció per millorar el seu benestar que sorgeixen d’un procés de recerca, d’ampli abast social i territorial.

El Grup Altaveu treballarà  durant el proper curs per presentar l’Agenda i obrir diàlegs amb responsables polítics, serveis municipals, entitats i agents socials de la ciutat.

Projecte relacionat

Altaveu d’Infants, els nens i nenes de Barcelona prenen la paraula

OBERT des de 2023 (1a edició, 2018-2020) | L’Altaveu d’Infants de la Ciutat és un grup d’una trentena de nois i noies d’entre 11 i 12 anys de tots els districtes de Barcelona. L’objectiu del grup és donar a conèixer l’Agenda dels infants i obrir diàlegs amb agents polítics i socials de la ciutat de Barcelona al voltant de les demandes i propostes dels nens i nenes per millorar el benestar de la infància.

Projecte relacionat

Programa relacionat

Programa relacionat

Participació de la infància i l’adolescència

A través de la línia de treball de “Participació dels infants i adolescents: les veus que hem d’escoltar i tenir en compte” acompanyem l’administració en projectes i canals de participació dels nens, nenes i adolescents.