Anem construïnt el nostre pla estratègic

06/04/2016

Aquest mes hem iniciat un procés participatiu sobre les bases del Pla Estratègic 2016-2020 Fins a l’estiu farem cinc sessions de treball amb una vintena de persones cada una que, a títol personal, aporten idees valuoses des de diverses perspectives i amb una mirada estratègica.

Viure la infància a Barcelona: parlem d’infàncies desiguals

18/03/2016

A Barcelona, 1 de cada 5 famílies té infants i el Baròmetre ens aporta nou coneixement sobre com viuen, tot agrupant-les en tres estrats segons la renda mitjana disponible del seu barri. Això, per primera vegada, ens permet anar més enllà dels promitjos de ciutat i comparar les condicions de desigualtat en les que creixen els nostres infants, tant materials com relacionals.

Convocatòria de beques de recerca

11/03/2016

Obrim una convocatòria de tres beques de recerca vinculades als tres àmbits de coneixement de l’Institut per a investigadors de màster o doctorat per incorporar-se a l’equip. Data límit prorrogada fins el 14 d’abril a les 12h.

Educació, petita infància i política local

10/03/2016

Al febrer es va iniciar un cicle de debats sobre atenció educativa a la petita infància organitzat per l’Ajuntament de Barcelona on es van presentar dos estudis i quatre experiències. En vam fer la relatoria on recollim cinc idees clau i molts dels dubtes que es van plantejar sobre com ampliar, millorar i diversificar els serveis educatius a la ciutat per als infants més petits.

Benvinguda a l’Institut Infància

10/03/2016

Posem en marxa aquesta nova pàgina web per oferir-vos informació clara i transparent sobre l’Institut Infància i, sobretot, per compartir dades, anàlisi i els projectes que portem a terme.