El Parlen els nens i nenes al programa ‘L’ofici d’educar’ de Catalunya Ràdio

29/11/2022

El programa L’Ofici d’educar de Catalunya Ràdio ha dedicat un capítol a parlar del benestar dels nens i nenes d’entre 10 i 11 anys. Sota el títol “Generació Alfa, qui són i què demanen?” el programa s’endinsa en les demandes dels nens i nenes de la ciutat de Barcelona i també en les seves veus i opinions sobre les qüestions que els afecten.

En el programa “Generació Alfa, qui són i què demanen?”, la periodista Elisabet Pedrosa entrevista la directora de l’Institut Infància i Adolescència, Laia Pineda, i també es poden sentir les opinions dels nens i nenes de l’Escola Heura de Barcelona i de l’Escola Congrés Indians.

Tot plegat, a partir dels primers resultats de l’Enquesta de Benestar Subjectiu de la Infància a Barcelona (EBSIB 2021) en què es mostra com els infants de Barcelona estan menys satisfets amb les seves vides que abans de la pandèmia i també a partir dels tallers participatius a les escoles que tenen per objectiu escoltar les veus dels infants per cointerpretar amb ells els resultats de l’enquesta i per recollir les seves propostes de millora per actualitzar l’Agenda dels infants.

Si us el vau perdre, podeu recuperar el programa en aquests enllaços:

Projecte relacionat

Programa relacionat