12 de novembre: jornada on presentem el Pla d’Infància 2021-2030

18/10/2021

L’Ajuntament de Barcelona, el Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo – Centre Ernest Lluch (CUIMPB) i l’Institut Infància i Adolescència organitzem una jornada sobre polítiques d’infància que servirà per presentar el Pla d’Infància de Barcelona 2021-2030 elaborat per l’Institut Infància i Adolescència per encàrrec de l’Ajuntament i que s’acaba d’aprovar aquest mes d’octubre.

Coincidint amb el mes en què es commemora el Dia dels Drets dels Infants (20 de novembre), l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci Universitat Internacional Menéndez Pelayo – Centre Ernest Lluch (CUIMPB) i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona organitzem pel proper 12 de novembre la jornada “Estratègies cap als reptes d’infància a Barcelona, amb horitzó 2030”. L’objectiu de la jornada és debatre sobre les polítiques locals d’infància a Barcelona i donar a conèixer el nou pla d’infància de la ciutat que s’acaba d’aprovar.

En la jornada hi intervindran, entre d’altres, la tinenta de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI Laura Pérez, el regidor d’Infància, Joan Ramon Riera i el subdirector de l’Oficina de l’Alto Comisionado para la Lucha contra la Pobreza Infantil, Albert Arcarons.  A més, comptarà amb una conferència inaugural a càrrec d’Emmanuele Pavolini, professor de la Universitat de Macerata i promotor de l’Alleanza per l’Infanzia d’Itàlia.

També hi intervindran la directora de l’Institut Infància i Adolescència, Laia Pineda, i la coordinadora del Pla d’Infància i investigadora de l’IIAB, Elisa Stinus, així com diferents professionals de l’Ajuntament i d’entitats socials.

Les inscripcions per la jornada, que es podrà seguir de forma presencial al CCCB o bé de manera online, ja estan obertes i s’han de fer en tots els casos (tant per assistir-hi presencialment com per seguir-la online).

 

Podeu consultar el programa complet aquí.

Podeu fer la vostra inscripció (presencial o online) a través d’aquest enllaç.

Notícia sobre l’aprovació del Pla d’Infància 2021-2030

Projecte relacionat