NP: Barcelona constitueix l’Altaveu d’Infants de la Ciutat

2024 Nota de premsa

Barcelona constitueix l’Altaveu d’Infants de la Ciutat, un espai de participació de la infància per millorar el benestar dels nens i nenes.

Aquests és la nota de premsa conjunta entre Ajuntament de Barcelona i Institut Infància i Adolescència per explicar la constitució solemne de l’Altaveu d’Infants de la Ciutat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, en què una trentena de nens i nenes han rebut l’encàrrec per part de l’alcalde Jaume Collboni de difondre l’Agenda dels Infants i dialogar amb diferents representats polítics i socials de Barcelona per tal de millorar el benestar de la infància.

Projecte relacionats

Altaveu d’Infants, els nens i nenes de Barcelona prenen la paraula

OBERT des de 2023 (1a edició, 2018-2020) | L’Altaveu d’Infants de la Ciutat és un grup d’una trentena de nois i noies d’entre 11 i 12 anys de tots els districtes de Barcelona. L’objectiu del grup és donar a conèixer l’Agenda dels infants i obrir diàlegs amb agents polítics i socials de la ciutat de Barcelona al voltant de les demandes i propostes dels nens i nenes per millorar el benestar de la infància.

Projecte relacionats

Programa relacionat

Programa relacionat

Participació de la infància i l’adolescència

A través de la línia de treball de “Participació dels infants i adolescents: les veus que hem d’escoltar i tenir en compte” acompanyem l’administració en projectes i canals de participació dels nens, nenes i adolescents.