Covid-19 i infància a Barcelona: impactes en els drets de la infància i l’adolescència i respostes municipals

2020 Informe

L’Institut Infància i Adolescència estem fent un seguiment de recerques socials d’urgència des de l’esclat de la pandèmia per avaluar quin ha estat l’impacte de la covid-19 i les mesures per fer-hi front en les vides i els drets dels infants i adolescents.

Ara, per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona, presentem un avançament de resultats (de moment només 16 de les 28 recerques identificades ha publicat resultats) que també inclou un repàs de les actuacions impulsades pel govern de la ciutat.

L’informe Covid-19 i infància a Barcelona: Què ens diu la recerca social d’urgència sobre els impactes de la covid-19 en les vides i els drets de la infància i l’adolescència? Quina resposta ha donat el govern de la ciutat? té el caràcter de document de bases per a l’informe Dades clau d’infància i adolescència a Barceloan 2020 que farà especial atenció en l’impacte de la covid-19.

Archivos vinculados

Proyecto relacionado

Covid-19 e infancia en Barcelona

ABIERTO | Laboratorio que sigue el impacto de la crisis sanitaria y social de la Covid-19 y de las medidas que se han tomado para combatirla en las vidas y los derechos de la infancia y la adolescencia de Barcelona. Este laboratorio se basa en el seguimiento de 27 investigaciones sociales de urgencia identificadas a nivel de ciudad, de Cataluña o del Estado.