Visiteu l’exposició sobre l’Agenda dels Infants a les biblioteques de Barcelona

26/04/2024

L’exposició que recull de les 11 demandes de l’Agenda dels Infants es podrà veure en diferents biblioteques i equipaments municipals durant tot el 2024.

Durant tot el 2024 una exposició sobre l’Agenda dels Infants està itinerant per diferents biblioteques i equipaments de la ciutat amb l’objectiu d’apropar les demandes i propostes dels nens i nenes a la ciutadania.

L’exposició recull tant les 11 demandes de l’Agenda dels infants, com les 30 propostes i també alguns testimoniatges de nens i nenes sobre les qüestions que els preocupen, recollits durant durant l’elaboració de l’Agenda, en el marc del programa municipal de recerca i participació infantil Parlen els nens i nenes.

Després d’inaugurar-se al poliesportiu municipal Camp del Ferro coincidint amb la presentació de l’Agenda dels Infants a l’equip de govern de l’Ajuntament, ja ha passat per la Biblioteca Manuel Arranz, per la seu del districte de Gràcia, la Biblioteca Francesc Candel i la biblioteca La Sagrera-Mariana Clotet.

 

Properes itineràncies (algunes dates podrien variar):

  • Biblioteca Gabriel García Márquez (fins el 29 de maig)
  • Biblioteca Vallcarca-Els Penitents (juny-juliol)
  • Biblioteca Can Fabra (juliol-setembre)
  • Biblioteca Horta-Can Mariner (setembre-novembre)
  • Biblioteca Collserola (novembre-gener 2025)

A més, totes les biblioteques de la ciutat difondran un fragment del vídeo de l’Agenda dels Infants a través de les seves pantalles per contribuir a donar a conèixer les demandes dels nens i nenes.

 

Us convidem a visitar-la amb els infants!

Us convidem a treure el cap a les biblioteques per visitar-la i conèixer les demandes i propostes dels nens i nenes de la ciutat. En cas que tingueu infants propers (fills o filles, alumnes, infants del vostre cau o esplai, etc.), us convidem a visitar-la amb ells i elles!

Us convidem a consultar el document d’orientacions didàctiques per a la visita de l’exposició, que us permetrà fer-vos una idea del suc que es pot treure a la visita de l’exposició i del que es podria treballar amb els infants abans, durant i després de la visita.

Projecte relacionat

Programa relacionat