Arrenca la itinerància de l’exposició de les 11 demandes de l’Agenda dels Infants

19/12/2023

L’exposició que recull de les 11 demandes de l’Agenda dels Infants es podrà veure en diferents biblioteques i equipaments municipals durant tot el 2024.

La biblioteca Manuel Arranz del Poblenou i la seu del districte de Gràcia són les dues primeres ubicacions per on passarà l’exposició que es va inaugurar el 21 de novembre al Poliesportiu Municipal Camp del Ferro (Sant Andreu) coincidint amb l’acte de presentació de l’Agenda dels Infants. La intensió és que pugui acabar passant per a tots els districtes de la ciutat durant l’any 2024, en una itinerància que ha d’anar passant per biblioteques i altres equipaments i dependències municipals.

L’exposició recull tant les 11 demandes de l’Agenda dels infants, com les 30 propostes i també alguns testimoniatges de nens i nenes sobre les qüestions que els preocupen, recollits durant durant l’elaboració de l’Agenda, en el marc del programa municipal de recerca i participació infantil Parlen els nens i nenes.

Coincidint amb aquesta itinerància de l’exposició, les biblioteques de la ciutat difondran un fragment del vídeo de l’Agenda dels Infants per contribuir a donar a conèixer les demandes dels nens i nenes.

 

Consulteu els llocs i dates de l’exposició:

Fins el 22 de desembre de 2023: Biblioteca Manuel Arranz (C/ del Joncar, 35, Sant Martí, 08005 Barcelona).

Del 27 desembre al 15 de gener de 2024: Seu del districte de Gràcia (Plaça de la Vila de Gràcia, 2, 08012 Barcelona)

 

Projecte relacionat

Programa relacionat