Vídeo d’agraïment a tots els nens i nenes participants als Altaveus d’Infants a les Escoles

2024 Vídeo

Durant el curs escolar 2023-2024, 470 infants de 5è de primària de 13 escoles de Barcelona han participat en els Altaveus d’Infants a les Escoles, en el marc del programa Parlen els nens i nenes, per donar a conèixer l’Agenda dels Infants i dialogar al voltant de les 11 demandes i 30 propostes que recull.

La feina que han dut a terme ha estat intensa, enriquidora i de gran utilitat. Per això, hem preparat per als infants i les escoles aquest vídeo d’agraïment i de recull de la feina feta.

Projecte relacionats

Altaveu d’Infants, els nens i nenes de Barcelona prenen la paraula

OBERT des de 2023 (1a edició, 2018-2020) | L’Altaveu d’Infants de la Ciutat és un grup d’una trentena de nois i noies d’entre 11 i 12 anys de tots els districtes de Barcelona. L’objectiu del grup és donar a conèixer l’Agenda dels infants i obrir diàlegs amb agents polítics i socials de la ciutat de Barcelona al voltant de les demandes i propostes dels nens i nenes per millorar el benestar de la infància.

Programa relacionat

Participació de la infància i l’adolescència

A través de la línia de treball de “Participació dels infants i adolescents: les veus que hem d’escoltar i tenir en compte” acompanyem l’administració en projectes i canals de participació dels nens, nenes i adolescents.