La reflexió sobre les oportunitats educatives de Barcelona segueix als mitjans

13/06/2017

Un parell de mesos després de la presentació pública de l’informe Oportunitats Educatives a Barcelona 2016, el tema segueix estant als mitjans de comunicació, complint un dels objectius de l’Institut Infància i Adolescència que és el d’enriquir el debat social, compartint el coneixement generat sobre infància i adolescència.

Recentment, s’ha publicat aquest reportatge a l’Ara Criatures en què, més enllà de les dades que conté l’informe, es recullen, d’una banda, les opinions i valoracions de la coordinadora del projecte, Elena Sintes, i de la directora de l’Institut, Maria Truñó, i, de l’altra, la tinenta de Drets Socials, Laia Ortiz, apunta algunes de les polítiques locals que han de poder fer front als reptes detecats.

A més, l’Elena Sintes ha publicat també un article al web Educa.barcelona en què fa un repàs dels reptes educatius de la ciutat de Barcelona. L’article, que explica de forma resumida però exhaustiva dels 17 reptes identificats a l’informe, permet fer-se una composició global de quina és la situació educativa a la ciutat per als nois i noies que hi viuen.

Aquestes dues referències als mitjans de comunicació se sumen a les altres ja publicades en el moment de la roda de premsa de presentació de l’informe. Les podeu consultar en aquest recull d’aparicions als mitjans després de la roda de premsa.

Projecte relacionat