Participem a la Time Use Week, que inclourà perspectiva d’infància

26/10/2020

La Time Use Week, primera edició internacional de la Setmana dels Horaris, se celebrarà del 23 al 27 de novembre de forma online i inclourà la perspectiva d’infància amb una taula per parlar sobre el temps i els infants, en la que hi participarem des de l’Institut Infància i Adolescència.

Mari Corominas, investigadora de l’Institut, participarà a la taula Els horaris i els usos del temps d’infants i joves, juntament amb Jaume Aguilar, representant de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i Pablo Gracia, investigador i professor de Sociologia al Trinity College Dublin. La taula es farà el divendres 27 a les 15h.

Corominas explicarà les principals conclusions de l’Enquesta sobre benestar subjectiu, del programa Parlen els nens i nenes, a partir de la qual es va posar de manifest que el temps és l’àmbit de major insatisfacció entre els infants de Barcelona: gairebé la meitat no estan prou satisfets de la quantitat de temps lliure. A més, tampoc estan satisfets amb l’ús que fan del seu temps lliure. Volen més temps en família, menys temps a l’escola i més temps de joc compartit amb els amics i també més temps a l’aire lliure.

Podeu veure el programa complet aquí.

Projecte relacionat