Arrenca el procés per elaborar el Pla del joc a l’espai públic

14/05/2018

L’estratègia Barcelona dona molt de joc, presentada com a Mesura de govern al Ple municipal de l’Ajuntament de Barcelona el passat mes de febrer, preveu, entre d’altres, l’elaboració del Pla del joc a l’espai públic amb un horitzó fins al  2030.

Serà el primer Pla del joc de la ciutat i suposarà una oportunitat per reconèixer la importància social del joc a l’espai públic, com a política urbana que encaixa en les estratègies de ciutat amiga de la infància, saludable, inclusiva, accessible i sostenible.

Aquest Pla del joc s’elaborarà a partir d’un procés participat i transversal que ha de culminar amb la presentació del Pla a principis de 2019. Durant aquests mesos, coordinat des de l’Institut Infància i Adolescència, treballarem amb l’Ajuntament, de manera transversal amb diverses àrees, instituts i serveis i districtes, així com entitats i persones vinculades al món del joc a l’espai públic, des d’una perspectiva àmplia, per fer dret al joc dels infants, matèria de política local.

Projecte relacionat

Pla del joc a l’espai públic de Barcelona amb horitzó 2030

OBERT DES DE 2017 | Acompanyem l’Ajuntament de Barcelona en la definició i desplegament del Pla del joc a l’espai públic per tal que, amb horitzó 2030, la ciutat sigui cada vegada més jugable i ofereixi més i millors oportunitats de joc a l’espai públic als infants, adolescents i al conjunt de la ciutadania.