Arrenca el procés participatiu pel Pla del joc a l’espai públic Barcelona

26/09/2018

El Pla del joc a l’espai públic de Barcelona amb horitzó 2030, que està previst que es presenti a principis de l’any vinent, s’elaborarà de forma participada i transversal.

L’objectiu és tenir en compte no només les aportacions de les diferents àrees, instituts, serveis i districtes municipals sinó també les aportacions de tota la ciutadania, així com de les entitats i agents socials vinculats amb el tema.

És per això que aquesta tardor es durà a terme un procés participatiu obert a tothom qui hi vulgui participar que es durà a terme a través de 5 sessions presencials i a través de la plataforma online Decidim.barcelona, en què el procés estarà obert d’octubre a desembre.

Les sessions presencials es realitzaran tots els dimarts del més d’octubre de 17:00h a 19:00h a La Fàbrica del Sol i se centraran en les següents qüestions:

  • 2 d’octubre:  Com fer una ciutat jugable per a persones de 0 a 99 anys.
  • 9 d’octubre:  Com fer una ciutat jugable amb perspectiva de gènere.
  • 16 d’octubre: Com potenciar la diversitat cultural als espais de joc.
  • 23 d’octubre Com estimular el joc a l’aire lliure i la seva importància social,  en el marc d’una ciutat educadora
  • 30 d’octubre: Com potenciar la convivència i enriquir la vida comunitària al voltant del joc.

Cal inscriure’s a través del correu a froma@bcn.cat

Més informació a la web de l’Ajuntament

Projecte relacionat

Pla del joc a l’espai públic de Barcelona amb horitzó 2030

OBERT DES DE 2017 | Acompanyem l’Ajuntament de Barcelona en la definició i desplegament del Pla del joc a l’espai públic per tal que, amb horitzó 2030, la ciutat sigui cada vegada més jugable i ofereixi més i millors oportunitats de joc a l’espai públic als infants, adolescents i al conjunt de la ciutadania.