Agenda dels infants (2a edició)

2023 Report CAT

L’Agenda dels infants (2a edició) és el document que recull les demandes, propostes i idees dels nens i nenes de la ciutat de Barcelona per millorar el benestar de la infància. És el resultat d’un procés de recerca que s’inicia amb l’Enquesta de Benestar Subjectiu de la Infància a Barcelona 2021 i continua amb els tallers participatius per cointerpretar els resultats de l’enquesta i elaborar propostes de millora. Després d’analitzar les 1.700 propostes dels infants, se sintetitzen en aquest document que inclou 11 demandes, 30 propostes i més de 100 idees adreçades a l’Ajuntament de Barcelona, les escoles, les famílies, els mitjans de comunicació, la societat en general i els mateixos nens i nenes. Perquè el benestar dels infants és una responsabilitat compartida.

També podeu descarregar l’Agenda dels infants 2ed. (versió per imprimir)

Related files

2023 Press release CAT

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Related projects

Related program