Agenda dels infants (2a edició)

2023 Report CAT

L’Agenda dels infants (2a edició) és el document que recull les demandes, propostes i idees dels nens i nenes de la ciutat de Barcelona per millorar el benestar de la infància. És el resultat d’un procés de recerca que s’inicia amb l’Enquesta de Benestar Subjectiu de la Infància a Barcelona 2021 i continua amb els tallers participatius per cointerpretar els resultats de l’enquesta i elaborar propostes de millora. Després d’analitzar les 1.700 propostes dels infants, se sintetitzen en aquest document que inclou 11 demandes, 30 propostes i més de 100 idees adreçades a l’Ajuntament de Barcelona, les escoles, les famílies, els mitjans de comunicació, la societat en general i els mateixos nens i nenes. Perquè el benestar dels infants és una responsabilitat compartida.

També podeu descarregar l’Agenda dels infants 2ed. (versió per imprimir)

Related files

2023 Report EN

Children’s Agenda

Complete version in Spanish of the Children’s Agenda (2nd edition). It is the document that collects the demands, proposals and ideas of the boys and girls of the city of Barcelona to improve the childhood well-being.

2023 Press release CAT

NP: Els nens i nenes de Barcelona demanen més temps lliure i en família, més ajuda emocional, més acompanyament en l’ús de les pantalles i acabar amb el bullying

Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona per explica rals mitjans de comunicació la presentació de l’AGenda dels Infants per part dels nens i nenes de Barcelona a la tinenta d’alcaldia Maria Eugènia Gay i al comissionat de Polítiques d’Infància, Javier Rodríguez. 

Related projects

Related program