Participem a la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona

23/03/2017

La directora de l’Institut, Maria Truñó, ha participat com a convidada especial, a la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), en la seva sessió plenària del 22 de març de 2017 , acompanyant a l’alcaldessa Dolors Sabaté i la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger i Dunyó.

Maria Truñó ha realitzat una intervenció sota el títol “Construir plegats una ciutat plena d’oportunitats pels infants i adolescents” en què ha posat èmfasi en la importància de pensar i gestionar la ciutat incorporant la perspectiva de la infància i l’adolescència, aportant arguments ètics, socials, econòmics i jurídics que fonamenten aquesta idea. Entre d’altres ha compartit les conclusions de la jornada El dret dels infants a la ciutat i el vídeo de la jornada Millorem el nostre espai públic!

La taula es va constituir el passat més de novembre i està formada pel 75 institucions, entre les quals hi ha organismes municipals i una cinquantena de serveis , entitats i col·lectius que treballen per la infància i l’adolescència a Badalona.

La sessió de 22 de març, en la que va participar l’Institut Infància i Adolescència, va servir per aprovar el pla de treball 2017 que contempla projectes i actuacions orientades a tres aspectes: l’anàlisi acurada de la realitat d’infants i adolescents, la promoció de l’intercanvi, el debat i la vinculació interna entre els membres de la taula i la difusió de les problemàtiques dels infants per tal de sensibilitzar la ciutadania i responsabilitzar-la del seu benestar.

Veure la notícia de Badalona TV (minut 7:55)