Noves incorporacions a l’equip

24/10/2016

Acabem d’ampliar el nostre equip amb tres persones que treballaran com a autònomes aportant els seus coneixements i professionalitat a l’Institut.

L’arquitecta Elena Guim, com a investigadora col·laboradora en el projecte Espai públic, infància i adolescencia, concretament en la coordinació de continguts del Grup transversal sobre espai públic, infància i adolescencia que vam impulsar dins l’Ajuntament de Barcelona la primavera d’aquest any i que ja s’ha dotat d’un pla de treball.

El sociòleg Enric Saurí, com a investigador col·laborador, realitzant les avaluacions de dos programes educatius Camins Escolars i Patis Oberts, encarregades per part de l’IMEB per tal de valorar-ne impactes, identificar millores i facilitar eines per a futures avaluacions.

I també, la periodista i professional de la comunicació Laia Curcoll, com a responsable de comunicació, per tal d’encarregar-se de les eines i materials comunicatius per compartir el coneixement i de proposar i desenvolupar un pla de comunicació  en el marc del nou Pla Estratègic 2016-2020. .

Podeu veure els seus perfils complerts a l’apartat ‘Equip’ dins de la pàgina Qui som de la web.