Neix la revista Sociedad e infancias

04/02/2017

Sociedad e Infancias es una revista interdisciplinària que neix amb l’objectiu de promoure el coneixement científic en la línia dels nous estudis d’infància. El primer monogràfic de la revista, que es publicarà al juliol, se centrarà en la diversitat en la infància i donarà visibilitat a les diferents formes de viure la infància.

Recentment s’ha convocat un call for papers per tal de convidar a professorat, personal investigador, estudiants de ciències socials, organitzacions d’infància, de cooperació internacional i mitjans de comunicació, a contribuir-hi aportant articles sobre la temàtica. S’accepten comunicacions en espanyol i en portuguès i el termini d’enviament finalitza el proper 15 d’abril.

Des de la revista Sociedad e Infancias es vol emfasitzar el paper dels infants i adolescents com a actors centrals de l’estructura social reconeixent la importància cabdal d’aquesta fase del cicle vital i, concretament en aquest primer monogràfic, de les diferents formes de viure-la i experimentar-la