Benvinguda a l’Institut Infància

10/03/2016

Posem en marxa aquesta nova pàgina web per oferir-vos informació clara i transparent sobre l’Institut Infància i, sobretot, per compartir dades, anàlisi i els projectes que portem a terme per afavorir l’exercici dels drets dels ciutadans menors d’edat tot contribuint a millorar les polítiques locals que tant els afecten en qualsevol dels tres àmbits de coneixement on ens enfoquem: el dret a una vida digna, el dret a l’educació i el dret a la participació d’infants i adolescents.

A la Biblioteca trobareu publicacions i recursos dels més de 15 anys del treball com a CIIMU.  En breu, i gràcies al motor de cerca, podreu filtrar els arxius per àmbits de coneixement, etiquetes, títol, autoria i paraules clau. A més, els arxius relacionats us permetran accedir fàcilment als diferents formats i altres continguts vinculats.

Us convidem, si encara no ho heu fet, a subscriure-us al nostre butlletí per a rebre  mensualment informació, recursos, estudis i activitats sobre infància i polítiques locals, des d’un punt de vista dels drets dels infants, tant propis de l’Institut com d’altres que ens semblen rellevants. També estem piulant des de @InstInfancia, seguiu-nos!