Anem construïnt el nostre pla estratègic

06/04/2016

Aquest mes hem iniciat un procés participatiu sobre les bases del Pla Estratègic 2016-2020. Fins a l’estiu farem cinc sessions de treball amb una vintena de persones cada una tractant diferents enfocaments per tal de tractar diversos aspectes: eixos de treball, dret a una vida digna, dret a l’educació, dret a la participació en la vida comunitària. Les quatre primeres són amb adults (professorat, professionals, responsables i tècnics) i la darrera amb adolescents.

La participació és a títol personal per tal que, des de la seva experiència i expertesa, puguin portar idees valuoses des de diverses perspectives sectorials (recerca, comunicació, entitats socials, governs locals), de gènere i generacionals i amb una mirada estratègica sobre el que es voldria que fos i posés l’accent l’Institut en els propers anys.

Amb elles debatem sobre les oportunitats, les complicitats que caldrà activar i sobre quines són les actuacions imprescindibles per  esdevenir un instrument públic en xarxa amb l’àmbit social, que genera i comparteix coneixement per contribuir a l’exercici dels drets d’infants i adolescents com a ciutadans.