Els adolescents del segle XXI. Vides exemplars

2014 Vídeo ES

Un grup de joves amb edats entre els 13 i els 20 anys protagonitzen aquest documental en el que ens parlen del mon actual. Les seves opinions són el fil conductor que ens permet descobrir el seu punt de vista sobre, entre d’altres temes, la relació amb la família i l’escola, l’ús d’internet, els telèfons mòbils i pantalles, la seva forma de viure l’oci, la nit, la seva relació amb al comunitat, les relacions de parella, les expectatives de futur etc.

El documental impulsat pel Ciimu (ara Institut Infància) va ser presentat en el marc de la jornada Adolescents fora de joc (febrer de 2014) seguit per un debat moderat pel periodista Brú Rovira en el que van intervenir els propis joves, alguns pars i mares i el públic assistent.

Al vídeo participen: Ainhoa, Ana, Carlos, Celia, Gabriel, Guillem, Gustavo, Laia, Lidia, Malena, Mar, Michael, OT, Patricia, Rodrigo, Sandra, Sofia, Víctor i Wander.

En col·laboració amb

Arxius vinculats

2014 Jornades

Adolescents fora de joc

Detall del programa de la jornada Adolescents fora de joc que va tenir com a objecte el debat entorn dels d’adolescents que es troben en un moment de crisi en relació als seus lligams amb…