Els patis de les escoles un espai clau per al ple desenvolupament dels infants

2021 Working document CAT

En el document de treball “Els patis de les escoles un espai clau per al ple desenvolupament dels infants, els 6 criteris per un bon pati a partir d’un procés d’anàlisi i recerca internacional” s’explica quin ha estat el procés de recerca, revisió documental i anàlisi per a l’elaboració dels 6 criteris per a un bon pati que orienten el programa “Transformem els patis” de l’Ajuntament de Barcelona. L’elaboració dels 6 criteris a partir d’aquesta recerca es va complementar amb un procés de debat i validació amb una quarantena de persones i entitats expertes en joc, salut i desenvolupament dels infants.

(document pendent de publicació)

Related projects

Related program

Playable city

We generate knowledge to develop city strategies that expand, improve and diversify opportunities for play in the public space for children and teenagers, contributing towards a better community life.

Related program

Participation of children and teenagers

Through the line of work on “Participation of children and teenagers: the voices we must listen to and take into account” we are supporting the administration in projects and channels for the participation of children and teenagers.