Recull de les notícies i reportatges en diferents mitjans de comunicació fent-se ressò de l’enquestació a 4.000 nens i nenes de la ciutat de Barcelona en el marc del projecte Parlen els nens i nenes
Los archivos de la Mediateca están mayoritariamente en catalán y también sus descripciones. Solo las descripciones de los documentos disponibles en español se han traducido al español.
Recull de les notícies i reportatges en diferents mitjans de comunicació fent-se ressò de l’enquestació a 4.000 nens i nenes de la ciutat de Barcelona en el marc del projecte Parlen els nens i nenes
Nota de premsa emesa per l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Infància i Adolescència, en què s’explica el projecte de Benestar subjectiu de la infància a Barcelona.
Recull de les notícies i articles publicats als mitjans de comunicació sobre l’informe Oportunitats Educatives a Barcelona 2016.
Presentació que recull els principals continguts de l’informe Oportunitats Educatives a Barcelona 2016 , entre d’altres, els 17 reptes de ciutat i les 16 orientacions de política pública per fer-hi front.
Aquest és el primer document de base per a l’informe Oportunitats Educatives a Barcelona 2016, que recull informació sobre els cinc grups focals fets per elaborar l’informe
Document de base per a l’Informe Oportunitats Educatives a Barcelona 2016, en el qual es fa una anàlisi de dades, tant quantitatives com qualitatives.
Nota de premsa de la presentació de l’informe Oportunitats Eductives a Barcelona 2016 enviada als mitjans per part del departament de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona.
Presentació que es va fer servir en la roda de premsa de presentació de l’Informe Oportunitats Educatives a Barcelona 2016. La presentació està estructurada a partir dels 17 reptes que identifica l’informe i conté les principals dades diagnosticades en cada una de les etapes educatives o àmbits educatius.
L’informe fa una anàlisi de la situació de l’educació de la infància i l’adolescència a Barcelona en sentit ampli. Fa una diagnosi global de la situació de l’educació dels infants i adolescents; identifica els principals reptes de ciutat en aquest àmbit, proposa línies d’orientació de política pública, descriu experiències rellevants i apunta les línies necessàries per aprofundir en la diagnosi en properes edicions.
Els infants tenen reconeguts uns drets de ciutdania que, sovint, no es compleixen. El dret al joc, el dret a la salut, al màxim desenvolupament i aparticipar i ser escoltat són alguns d’ells.
En aquest vídeo en podreu conèixer més detalls, escoltar què en pensen els nens i nenes, i nois i noies i també l’opinió del pedagog Francesco Tonucci, l’arquitecta i urbanista Itziar González i el periodista Carles Capdevila, tots els participants en la jornada ‘El dret dels infants a la ciutat’.
Qüestionari, en català i versió paper, de l’enquesta de benestar subjectiu del projecte “Parlen els nens i nenes de Barcelona.
Fitxa tècnica del qüestionari de l’enquesta de benestar subjectiu realitzada durant el curs 2016-2017, en el marc del programa “Parlen els nens i nenes: el benestar subjectiu de la infància a Barcelona”.
Fitxa tècnica de la mostra de l’enquesta de benestar subjectiu realitzada durant el curs 2016-2017, en el marc del programa “Parlen els nens i nenes: el benestar subjectiu de la infància a Barcelona”.
Cloenda de la Jornada ‘El dret dels infants i adolescents a la ciutat’ coorganitzada per l’Institut Infància i Adolescència i l’IMEB, a càrrec de l’Excma. Sra. Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona
Per què una Barcelona més adequada per créixer i viure-hi la infància i l’adolescència és una ciutat millor per a tothom? Aquesta i altres preguntes formula el periodista Carles Capdevila al pedagog italià Francesco Tonucci en el marc de la joranda ‘El dret dels infants a la ciutat’ coorganitzada per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona i l’IMEB.
Diàleg de nois i noies de quatre centres educatius implicats en el Programa ‘Camí escolar, espai amic’ amb Francesco Tonucci, Itziar Gonzàlez i Miquel Àngel Essomba en el marc de la joranda ‘El dret dels infants a la ciutat’ coorganitzada per l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona i l’IMEB.