El Grup Altaveu presenta i treballa l’Agenda dels infants amb el Consell Municipal de Benestar Social i l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

19/10/2018

Una trentena de persones membres de diversos grups de treball del Consell Municipal de Benestar Social i de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva es reuneixen amb els nois i noies del Grup Altaveu per conèixer i treballar sobre les demandes i les propostes per la millora del benestar dels nens i nenes de la ciutat, recollides a l’Agenda dels Infants.

Arrenca el Grup Altaveu de nens i nenes per obrir diàlegs al voltant de l’Agenda dels infants

21/06/2018

Un grup de 30 nois i noies d’entre 11 i 13 anys de tots els districtes de Barcelona s’han constituït com a Grup Altaveu, un grup que té l’encàrrec per part de l’Ajuntament de Barcelona de donar a conèixer, fer campanya i moure l’Agenda dels infants construïda a partir de les seves demandes i propostes en base a la recerca del programa Parlen els nens i nenes.

Arrenca el procés per elaborar el Pla del joc a l’espai públic

14/05/2018

Barcelona tindrà el seu primer un Pla del joc a l’espai públic amb hortizó 2030 i aquest pla de joc s’elaborarà de forma participada entre diferents persones expertes, entitats socials i referents municipals. El procés per a dur-lo a elaborar-lo ja ha començat i s’allargarà fins a finals d’any.

Convocatòria especialista en joc

07/05/2018

L’Institut Infància i Adolescència cerca tècnic/a superior en educació, altament especialitzat en matèria de joc en la infància. Termini per presentar candidatures: 14 de maig.