Ens integrem a l’IERMB per enfortir la recerca orientada a millorar les polítiques locals i metropolitanes

15/01/2019

L’Institut Infància i Adolescència segueix amb les mateixes funcions però ja no com a consorci sinó com una unitat pròpia amb autonomia de gestió i especialitzada dins d’un consorci més gran: l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB). D’aquesta manera s’optimitzen recursos públics i s’enforteix la recerca social que afecta la infància i l’adolescència, des d’una perspectiva de cohesió social i cicles de vida.

Ja està en marxa la web de l’Observatori 0-17 BCN

20/11/2018

La web de l’Observatori 0-17 BCN recull tant indicadors com estudis i informes sobre infància i adolescència a la ciutat i s’anirà ampliant i nodrint de nova informació progressivament, amb l’objectiu de contribuir a la millora del coneixement sobre les vides i els drets dels infants i adolescents de Barcelona.

Jornada La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur

23/10/2018

Apunta’t a la jornada La infància i l’adolescència a Barcelona: present i futur que tindrà lloc el 19 de novembre a l’Espai Jove La Fontana, una jornada amb un programa molt complert que servirà per presentar l’Observatori 0-17 BCN i les noves anàlisis i coneixement generat sobre diferents àmbits de la vida dels nens i nenes.

El Grup Altaveu presenta i treballa l’Agenda dels infants amb el Consell Municipal de Benestar Social i l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

19/10/2018

Una trentena de persones membres de diversos grups de treball del Consell Municipal de Benestar Social i de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva es reuneixen amb els nois i noies del Grup Altaveu per conèixer i treballar sobre les demandes i les propostes per la millora del benestar dels nens i nenes de la ciutat, recollides a l’Agenda dels Infants.

Arrenca el Grup Altaveu de nens i nenes per obrir diàlegs al voltant de l’Agenda dels infants

21/06/2018

Un grup de 30 nois i noies d’entre 11 i 13 anys de tots els districtes de Barcelona s’han constituït com a Grup Altaveu, un grup que té l’encàrrec per part de l’Ajuntament de Barcelona de donar a conèixer, fer campanya i moure l’Agenda dels infants construïda a partir de les seves demandes i propostes en base a la recerca del programa Parlen els nens i nenes.